Móka és kacagás

2023.07.17. 10:40

Föld alatti és vizes kalandokban is volt része az egri könyvtártáborosoknak

Egri sztorik digitálisan címmel szervezett helyismereti tábort az egri Bródy Sándor Könyvtár.

Fekete-Vadászi Erika

A gyerekeke rengeteg ötletet kaptak egy kiváló történet megírásához

Forrás: Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár/Facebook

A résztvevők július 3. és 7. között megismerkedtek a forgatókönyvírás és filmkészítés alapjaival, hogy a tábor végére mindenki elkészíthesse rövid filmelőzetesét, osztották meg a könyvtár Facebook-oldalán

Az öt nap alatt rengeteg ötletet kaptak a gyerekek, hogy egy igazán szuper történethez készíthessenek trailert. A programok között szerepelt palotatúra és a helyi tv stúdiójának meglátogatása, valamint föld alatti és vizes kalandokban is részt vehettek a Bükk "vadonjában". 

– A filmelőzetesek nézése és elemzése, Gárdonyi titkosírásának felfedezése, ismerkedés az egri pincék sötét titkaival, játék a Gárdonyi kuckóban: ezek a különleges programok mind hozzásegítették a fiatalokat, hogy a pénteken elkészüljenek a kisfilmek, amelyeket Tőzsér Istvánné igazgató köszöntője után megtekinthettünk a szülőkkel és a gyerekekkel közösen – részletezték, s megjegyezték, idén sem maradhatott el a közös tortázás.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában