Lelesz Feszt

2023.07.14. 19:30

Kökény Attila énekel a leleszieknek vasárnap

E hét végén szombaton és vasárnap rendezik meg Tarnaleleszen a Lelesz Fesztet, a helyiek kedvelt nyári rendezvényét.

Kökény Attila is fellép a Lelesz Feszten

Forrás: Végh István

E hétvégén, július 15-én, szombaton, és vasárnap délután újra megrendezik a Lelesz Fesztet Tarnaleleszen. A programok szombat délután két órakor kezdődnek. Mint azt Kovács Béla polgármestertől megtudtuk, az ünnepélyes megnyitón jelentik be, hogy a helyi művelődési ház mostantól a Rákóczi Péter Közösségi Színtér nevet veszi fel. A helyiek nagyrabecsült korábbi zenetanáráról emléktábla is készült az  alkalomra, amelyet szintén felavatnak. Az ünnepélyes megnyitó után fellép az Ezüstvirág Nyugdíjas Klub, a helyi fiatal muzsikusokból verbuválódott Vándorland  Zenekar, majd a Rákóczi Péter Ifjúsági Fúvószenekar ad koncertet. E napon a gyerekeknek is számos programmal készülnek. Légvárak, délután kettőtől habparti, s a remények szerint láncos körhinta is várja őket. 

E napon az est sztárfellépője Kabai Alex lesz, majd a Bombo mulatós formáció szórakoztatja a közönséget. A napot utcabál zárja.  Másnap délután öt órától az  SRA táncstúdió produkciójában gyönyörködhetnek a helyiek. Az L.L. Junior által alapított stúdió növendékei - ózdi, pétervásárai és tarnaleleszi gyerekek -  lépnek közösen színpadra. Este hattól Kökény Attila koncertezik.

A falunap utáni hétfőn különleges meglepetésben részesülnek a község gyermekei. A könyvtárban a Kis Bocs Egyesület, a Kárpátok Alapítvány és a Lego Kampány jóvoltából, egymillió forint értékű ajándékot osztanak ki a kicsik között, hogy tartalmasabban tölthessék  a vakációt.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában