Születésnap

2023.07.01. 18:25

Köszöntötték a 95 éves Irénke nénit, a domoszlói kertjében egy fűszálat sem találni

Domoszlón köszöntötték a ma is tettvágyó, segítőkész, szellemi frissességben élő Orosz Józsefnét.

Sz. Sz. I.

Orosz Józsefné és Paulenka Richárd

Forrás: Domoszlói Művelődés/Facebook

 A 95. születésnapja alkalmából otthonában látogatta meg és köszöntötte Domoszlón Orosz Józsefné Irénke nénit Paulenka Richárd polgármester. A község vezetője arról tájékoztatta portálunkat, hogy emléklappal, egy csokor virággal és édességgel kedveskedett a település szépkorú lakójának. 

– Irénke néni nagyon örült a látogatásnak, hiszen ritkán veszi körbe társaság. Családtagjai nagy részét idejekorán vesztette el, ami szomorúsággal tölti el a szívét, de az emberek iránti szeretete és segítőkészsége, valamint tettvágya élteti. Irénke néni az elmúlt hetekben egy kisebb, otthon elszenvedett balesete miatt most nehezebben mozog és a legnagyobb bánata az, hogy emiatt nem tudja művelni a kertjét. A 95 éves néni kertjében egyetlen fűszálat sem láthat az arra járó, mert ő gondosan ügyel arra, hogy saját kezével kigyomláljon minden oda nem illő gazt, ahogy azt sok-sok évvel ezelőtt az édesapja elvárta tőle. A szorgalma és az alapossága mellett korát meghazudtoló szellemi állapotban van. Isten éltesse még sokáig erőben, egészségben Irénke nénit – fogalmazott Paulenka Richárd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában