Ünnepeljünk együtt!

2023.07.09. 07:40

Meghosszabbították a jelentkezést Eger Civil Ünnepére

Újra megtartják szeptemberben Eger Civil Ünnepét, augusztusig várják a jelentkezőket.

F. V. E.

A szervezők célja, hogy a közösen kialakított és megélt örömről, és az elfogadásról szóljon a nap

Forrás: Berán Dániel/ Heves Megyei Hírlap

Ismét megrendezik Eger Civil Ünnepét (ECÜ), szeptember 16-án a Civil Közösségek Házában, s ebből az alkalomból várják az egri szervezetek jelentkezését, tájékoztatta portálunkat Farkasné Juhász Margit, az ECÜ szervezőbizottságának tagja, akitől azt is megtudtuk, hogy az esemény szlogenje: „Ünnepeljünk együtt!” A szervezők célja, hogy a közösen kialakított és megélt örömről, és az elfogadásról szóljon a nap.

 – Várjuk azon egri szervezetek jelentkezését, akik a XXVIII. Eger Civil Ünnep részeként szeretnének bemutatkozni a város lakosságának és a városba látogató vendégeknek. Szolgáltató sátrak és színpadi fellépések színesítik majd a nap eseményét, amelyet a szervezetek alakíthatnak ki programjaikkal. Ehhez várjuk a jelentkezéseket az űrlap kitöltésével – mondta Farkasné Juhász Margit, aki megjegyezte, bár az űrlapon június 23-a a beérkezési határidő, de meghosszabbították, és augusztus közepéig várják a jelentkezőket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában