Jótékonykodás

2023.08.16. 13:55

A forró Hortobágyon át futott a beteg recski kisfiúért

Már nagyon kevés pénz hiányzik a kezeléshez.

Heol.hu

Nádudvari Péter otthonától egészen a Hortobágyi halastóig futott

Forrás: Nádudvari Péter

Amint már arról portálunk is beszámolt, Nádudvari Péter az a debreceni gyógypedagógus, aki segít Szabó Marcinak a recski beteg kisfiúnak előteremteni a drága kezeléséhez való pénzt. Péter legfrissebb leveléből kiderül, hogy nagyon közel vannak a kétmillió forinthoz, ugyanis kevesebb mint 40 ezer forint hiányzik. 

Augusztus 14-én hétfőn teljesítve is lett az első táv a kampányból, ami a 50 kilométeres táv volt. Otthonától futott el egészen a Hortobágyi halastóig. 

- Borzasztó meleg volt, és időnként az autóforgalom is nehézséget okozott, de végig Marcira és az ő küzdelmére gondoltam, ami összehasonlíthatatlanul nehezebb az én érte tett vállalásomnál, ez adott nekem erőt. A teljesítés alatt a kisfiú mellett hálával gondoltam azokra, akik valamilyen módon támogatták a kezdeményezésem. Hihetetlennek tartom, hogy ilyen kis idő alatt ennyi pénz gyűlt össze, köszönöm mindenkinek – mondta a 39 éves férfi.

A legnagyobb kihívás az őszi vállalás lesz a jótékony sportoló számára, amely során a debreceni Nagytemplomtól Kékestetőig fut majd el egy hétvégén, összesen 160 kilométert megtéve – egészítette ki Nádudvari Péter.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában