Összefogás

2023.08.16. 16:23

Autizmussal élők táboroztak az egri egyesület jóvoltából

Véget ért az egy hetes Szikra tábor, mely autizmussal élő gyermekeknek nyújtott lehetőséget ingyenesen a kikapcsolódásra.

Szabadi Martina Laura

 A Ben Egyesület tájékoztatása szerint nem először valósult meg ilyen nagyléptékű kezdeményezés. Egészen fiatal gyerekektől az ifjú felnőttekig 20 ember vett részt tudományos, művészeti, sportprogramokon.

Az egyesület tájékoztatása szerint a kiállítások keretein túl közelebbi kapcsolatba kerültek Eger nevezetességeivel, a környező kirándulóhelyek adta lehetőségekkel, és önmagukkal. Mindenkinek lehetősége volt megmutatni miben érzi tehetségesnek magát, miben tud kiteljesedni. Legyen az kézműveskedés, játék, fizikai kísérlet, lángos sütés, tánc, dobolás vagy karate. Akik ott voltak, vagy legalább a táborzáró bemutatóra sikerült bejutniuk, csak tehetséges, sikeres fiatalokat láthattak, nem sérült embereket, akik még mindig várják a városvezetés, vagy belevaló vállalkozások támogatását.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában