Szezonvég

2023.08.30. 15:30

Hatvanban bezár a strand, nyit az uszoda

Hatvanban augusztus 31-én, csütörtökön véget ér az idei nyár. Ezt jelzi legalábbis, hogy e napon 19 órakor bezár a hatvani strand.

Tari Ottó

A kánikulában idén is sokan látogattak ki a Teleki úti létesítménybe

Forrás: H. Szabó Sándor/Archív fotó

Mivel ebben az évben borongós idővel indult a szezon, a tavalyihoz képest minimálisan visszaesett a létesítmény látogatása. Így is összesen több mint 30 ezren hűsítették magukat a medencékben, de itt edzettek a Valkai Ági Vízilabda Akadémia növendékei, valamint a létesítmény helyszínt biztosított a táborozók számára is. Mindezek mellett a fürdőben tartotta focitáborát a Hatvani Góliát DSE, és strandfoci kupát is rendeztek, de ingyenes anyajegyszűrés is volt. Az új csúszda is népszerűnek bizonyult.

Néhány nappal a strand zárását követően, szeptember 4-én, hétfőn megnyitja kapuit a városi uszoda. A lakosság kiszolgálása mellett elkezdődnek az intézményi úszások, valamint az egyesületek is itt edzenek majd. Mindezek mellett a gyógyúszásokat és a tervek szerint a babaúszást is itt tartják.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában