Program

2023.08.24. 13:00

Ismét lesz helyi járatos városnézés Gyöngyösön

Most is a Tescótól a Seregély utcáig tart a rendhagyó ismerkedés a várossal.

Szabó István

Idegenvezető ismerteti Gyöngyös nevezetességeit az út során

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Augusztus 25-én újra rendhagyó autóbuszon utazást szervez a gyöngyösi Tourinform iroda a város egyik végétől a másikig. A júliusban indult alkalmak után az 1-es helyi járat 10 órakor induló járatán ezúttal is idegenvezető fog mesélni Gyöngyösről, a Tescónál lévő felszállóhelytől egészen a Seregély utcai végállomásig.

Az utazás körülbelül 50 percet vesz igénybe. Aki egyébként is utazna a helyijáraton, annak a megszokottnál színesebb útban lesz része. Aki pedig gyaloglás helyett buszon nézné meg szívesen a várost, annak remek lehetőséget ad ez a program.

A gyöngyösi Tourinform iroda arról is tájékoztat, hogy aki szeretne részt venni ezen a különleges utazáson, annak nincs más dolga, mint megváltania a 300 forintos menetjegyet és felszállnia a buszra. Jegy vásárolható a buszon és Gyöngyösön a központi buszmegállóban. A programhoz bármelyik útba eső megállónál lehet csatlakozni. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában