Lajosváros Csillaga

2023.08.12. 12:20

Mutatjuk, idén ki lehet az egri Lajosváros Csillaga

Tavaly szervezték meg először az eseményt, most szeptember 3-án kerül sor a közösségi napra.

Molnár Helga

Tavaly ünnepi körmenetet is tartottak a Lajosváros Csillaga díj átadása után

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Idén is megszervezik a Közösségek a családokért - Hagyományteremtés a Lajosvárosban elnevezésű szabadtéri rendezvényt Egerben, a Kölcsey téren – írja a szervező, az Egri Egészség- és Környezetvédő Egyesület. Várnak minden korosztályt gazdag programmal szeptember 3-án, vasárnap 10 és 14 óra között. 

A nap kiemelt eseménye lesz a Lajosváros Csillaga közösségi díj átadása. A csillagra augusztus 14. és szeptember 1. között lehet szavazni online vagy személyesen a Levendula Patikában a Berze Nagy János utca 2. szám alatt, illetve a SzJDecor Virágszigeten a Mátyás király utca 108. szám alatt. Három jelölt van, Gonda László zenész, Nádor Andrásné, mindenki Kati nénije, aki fagylaltozót üzemeltet, és Szentendreiné Erdőd Jolán szakasszisztens. Délelőtt az Egri Zenészek Egyesülete térzenével szórakoztatja a megjelenteket. 

Nemrég osztották ki a Felsőváros csillaga díjat is, amelyet Dr. Nagy Zoltán zongorista, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem docense, a színház zenei vezetője, karmester vehetett át.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában