Fesztivál

2023.08.19. 18:26

Négy napig a Fekete Zaj birodalma Sástó + fotók

A Fekete Zaj a független zene, közösség és természet egymásra találásának ünnepe.

Szabó István

Fekete Zaj fesztivál Sástón

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

E héten szerdától szombatig tart Sástón a már sok éve hagyományos Fekete Zaj fesztivál. A Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület weboldalán kedvcsinálóként az olvashatjuk a koncertsorozatról: "Magyarország egyik legkülönlegesebb fesztiválja az ország legmagasabb csúcsának árnyékában gyönyörű és megnyugtató környezetben gyűjti évről évre a legfurcsább és legkülönlegesebb szélsőségeit a magyar és nemzetközi underground gyöngyszemektől a sötét zenék magaslataiig. A Fekete Zaj a független zene, közösség és természet egymásra találásának ünnepe. A Fekete Zaj hagyomány és megismerés, átjárás az ismerős és ismeretlen között, műfaji határokat bátran feszegetve – hideg elektronika és súlyos riffek, nosztalgikus hangok és friss hangzások férnek meg békésen az erdő mélyén. A Fekete Zaj közösség, egymásra figyelés, összetartozás."

A négy nap alatt a több mint 90 zenés fellépésen kívül, sok egyéb mellett workshopok és pódiumbeszélgetések, erdei kiállítás, filmfesztivál, gyógyfű- és gombatúra, borbemutató és kocsmakvíz, fekete játszóház és kártyaparti is az érdeklődők szórakozására szolgál. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában