Ez durva

2023.08.24. 19:08

Nem vagytok normálisak – fakadtak ki a bekölcei Remény Farmosok

A bekölcei Remény Farm oldalán ezúttal nem a tőlük megszokott humoros tartalom kapott helyet. Felháborítónak tartják, hogy belekeverték őket egy gusztustalan akcióba.

Fekete-Vadászi Erika

– Nem vagytok normálisak! Felháborító, hogy a Hungarian Animal Rights Corps (HARC) aktivistái a mi takarmánykeverőnk logóját használták fel egy olyan gusztustalan akcióhoz, amelyben "emberhúst" kínáltak tálcán a Balatonon – kezdtek bele a történetbe a Remény Farm közösségi oldalán

Kiemelték, nem csak az fáj nekik, hogy ellopták a takarmánykeverőjük logóját, és kifigurázták a termékeiket, hanem hogy ezt a szándékosan ízléstelen "előadást" gyerekek is láthatták. 

– Eddig csak az interneten fenyegettek minket és a családunkat, de ez a mostani akció új szint. Miért pont családi és bio gazdaságokat kell pellengérre állítani és folyamatosan támadni? Pedig annyi munkát és szeretetet fektettünk a gazdálkodásba és az állatok nevelésébe. Ugyanúgy, mint szinte minden gazdának, nekünk is az a legfontosabb, hogy az állataink a legjobb körülmények között legyenek tartva – jegyezték meg, s hozzátették, nem a vegetáriánusokkal van gondjuk – hiszen Dávid is az volt hat évig – hanem a szélsőségekkel és az agresszióval.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában