Forog a kamera

2023.08.23. 10:00

Rendet akar tenni a fejekben Ljasuk Dimitry: új filmet forgat a Tisza-tóról

Ljasuk Dimitry újabb filmet készít a Tisza-tóról, és közösségösszekovácsoló ötlettel is előrukkolt a Jóreménység szigeten járva.

Fekete-Vadászi Erika

Ljasuk Dimitry újabb filmet forgat

Forrás: Ljasuk Dimitry/Facebook

Ljasuk Dimitry filmes szakember, környezetvédelmi aktivista a Tisza-tavi önkéntes karanténja idején forgatta a Jóreménység szigetet, most pedig újabb film készítésébe kezdett, számolt be róla a sziget Facebook-csoportjában

Egy pár napra elvitte a szigetről az egyik ismert kelléket, a TNT-s ládát, mint kiderült, egy forgatáshoz

– Hozzákezdtem egy újabb filmhez, Tisza-tó írott és íratlan szabályok lesz a címe, ahhoz vittem kelléknek a ládát. Nyugalom, nem robbantani akarok, hanem csak kicsit rendet tenni a fejekben a készülő kisfilmemmel – jegyezte meg. 

Ahogy arról már beszámoltunk, a Jóreménység sziget közösségi pihenőhellyé alakult, több ágyás is van rajta, tele zöldségekkel, fűszernövényekkel gazdagítva. A látogatók szorgalmasan locsolják ezeket, és bárki meg is kóstolhatja a termést. 

Ljasuk Dimitry, látva a zöldségeket, egy újabb közösségösszekovácsoló ötlettel rukkolt elő.

– Ha már a szigeten jártam, megcsodáltam, mennyi paradicsomunk van. Még rengeteg a zöld, de hamarosan beérnek, és be kellene főzni őket, legjobb lenne közösen megtenni, a helyszínen – jegyezte meg, s kérte, hogy aki arra jár, és teheti, gondozza tovább a növényeket. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában