Sikersztori

2023.06.28. 19:54

Igazi sikersztori! – Tisza-tóról egyenesen a Netflixre

Jóreménység-sziget rendezője, írója és minden egyebe, Ljasuk Dimitry mondott köszönetet a Facebook oldalán.

HEOL

Ljasuk Dimitry a Jóreménység-sziget nagyjátékfilm írója, rendezője

Forrás: Ljasuk Dimitry/Facebook

Mától elérhető a Jóreménység-sziget nagyjátékfilmem a Netflixen, Magyarországon! El sem hiszem! – kezdte ezzel a bejegyzését Ljasuk Dimitry
Majd ezzel folytatta: ,,Nagyon boldog vagyok, hogy a mozi után a legnagyobb streaming platformon is nézhető a film. Ezzel újabb álom teljesült, egy újabb nagy mérföldkő… Hatalmas motivációt ad és visszaigazolást, hogy volt értelme végigcsinálni. Az, hogy a film idáig jutott, nektek, nézőknek köszönhetem, a közönség emelte fel a filmem, KÖSZÖNÖM!"

A Facebook posztban üzent még az édesapjának is, akinek megköszönte az élményeket, a tanításokat, az együtt töltött időt is, és az érzéseket, ahogy ő fogalmazott ezek ihlették a filmet. 

Dimitry szerint hatalmas dolog lenne független filmként bekerülni a TOP 10 legnézettebb filmek közé a magyar nézőknél, mert akkor esetleg esélye lehet a külföldi Netflixen is megjelenni (pláne, hogy már elkészült a film angol szinkronos változata is). Így, arra kér mindenkit, hogy nézzék meg a filmjét vagy aki már látta, azokat pedig arra kéri, hogy ajánlják az ismerőseiknek, majd hozzátette: - persze csak ha tetszett. Köszönöm! 

Majd a sorait egy köszönet nyilvánítással zárta : ,,Bár a filmet szinte teljesen egyedül készítettem el, de mégis volt segítségem a végén. Így most sem felejthetem el megköszönni: köszönöm mindazoknak, akik segítettek a film elkészítésében, Tasi Zoltán barátomnak a coloristnak, hogy mozis lett a film képi világa, Madácsi Imre hangmérnöknek, hogy 5.1-ben szólalt meg a Tisza és a természet, valamint Radványi Éva produkciós vezetőnek, aki nélkül nem is jutott volna el a filmem a mozikba és a Netflixre sem… Köszönöm két operatőr barátomnak, Szatmári Tamásnak és Kovács Márknak, hogy segítettek olyan jeleneteknél, ahol lehetetlen lett volna egyedül forgatnom. Köszönöm a film szereplőinek, Dorogi Fernandának, Molnár Barnabásnak és Baranyák Béla Atyának, hogy együtt dolgozhattunk és bíztak a filmemben! És persze köszönöm Édesanyámnak, hogy anno amikor a szigeten éltem, küldött nekem elemózsiát és nem haltam éhen, mert akkor a film sem készült volna el.  Továbbá köszönöm azoknak a személyeknek, akik inspirálták a történetet, akinek és akiknek köszönhetem, hogy belekezdtem és végigcsináltam."

A film előzeteseit itt látható: 

A filmes, azoknak is üzent akiknek esetleg nem lenne Netflix előfizetésük, hiszen egy pár hét múlva már hivatalos platformokon is megfog jelenni a film, valamint azt is megígérte, hogy posztolni is fogja, hogy mikor és hol. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában