Levél

2023.08.16. 10:00

Szívszorító szavakkal búcsúzott tanáraitól az egri dobós lány

Kocsis Csillag életében nagy változás történt, nyílt levélben fogalmazta meg gondolatait tanárainak.

Heol.hu

Kocsis Csillag rengeteget gyakorolt a versenyekre Poroszlónál

Forrás: SUP BÁZIS/Facebook

Az Egri Dobó István Gimnázium diákja, Kocsis Csillag sikert sikerre halmoz a SUP versenyeken, pályafutását portálunk is nyomon követi. A megmérettetésekre ezideáig a Poroszlón található SUP iskola készítette fel Csillagot. Azonban a tehetséges lány, mint az Facebook-posztjából kiderült, más utakon folytatja. Augusztus 14-én megható sorokkal és fotókkal búcsúzott el második családjától, akiknek a segítségével már beevezte magát a világ legjobbjai közé.

– Kedves Dida és Gyuri, SupBázis Családom! 
Éppen 2 éve, így nyár végén toppantam be először hozzátok, alig ismerve ezt a sportot. Ti azonnal határtalan szeretettel fogadtatok és az első edzéstől kezdve már közösen terveztük a jövőt,  a versenyeket és a sikereket is. Rengeteget dolgoztunk a vízen és szárazföldön, hogy már az első versenyen, egy Világkupán második helyezett legyek. Majd sorra jöttek az országos, nemzetközi sikerek, melyekben Ti mindig ott voltatok, vagytok. Nagyon hálás leszek nektek mindörökre azért a sok sok tanításért,  önzetlen szeretetért,  amit Tőletek kaptam. Ti indítottatok el ezen a csodálatos úton, ígérem végig megyek rajta és majd egyszer, felállok az olimpiai dobogó legfelső fokára, ahol Ti is velem lesztek! Rengeteg szép emléket szereztem a Bázison, nagyon fognak hiányozni azok az örömteli napok amiket eltölthettem itt.
El nem múló szeretettel: Csillag - írta bejegyzésében. 

A SUP iskola is nyílt levélben válaszolt a fentebbiekre:

– Köszönjük Csillag a kedves szavaidat, mi is örökre a szívünkbe zártunk és büszkék vagyunk arra, hogy az edzőid voltunk! De a SUP Bázis SC egész közössége is hálás, hogy megismerhetett téged. Biztosak vagyunk benne, hogy továbbra is kiugróan szorgalmas és önmegtartóztató munkával fogod halmozni a jobbnál jobb eredményeket. Az egyesület-váltásod kézenfekvő ésszerűség, amivel mi is egyetértünk, hiszen a Balatonhoz költöztök pár napon belül. Szorítunk érted továbbra is, és találkozzunk minél több versenyen! - írta jókívánságait az iskola.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában