Elismerések

2023.09.11. 10:40

Emlékérmeket adtak át a 700. évét ünneplő Karácsondon

Első alkalommal adományozták a jubileumi esztendő tiszteletére készült elismeréseket.

Szabó István

Szabó Zsolt (balról) vette át elsőként az emlékérmet Földi Csabától

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Szombaton első alkalommal adták át Karácsondon azokat az emlékérmeket, amelyek a község fennállásának 700. évfordulója tiszteletére készültek. A jeles jubileum tiszteletére rendezett ünnepségen Szabó Zsolt országgyűlési képviselő, Kovács Zsolt országgyűlési képviselő, dr. Juhász Attila Simon, a Heves Vármegyei Közgyűlés elnöke, Balog Gyula római katolikus plébános, kanonok, Juhász János r. ezredes, a Gyöngyösi Rendőrkapitányság kapitányságvezetője, Barta Márton István római katolikus káplán, Sirer Melis Carlos római katolikus káplán, Kubik Zsolt római katolikus diakónus, valamint a karácsondi önkormányzat képviselő-testületének tagjai vehették át az emlékérmet Földi Csaba polgármestertől.

Emlékéremben részesültek továbbá Karácsond testvértelepülései: a felvidéki Szlovákgyarmat és az erdélyi Homoródkarácsonyfalva, illetve a karácsondi önkormányzati intézmények: a közös önkormányzati hivatal, a művelődési ház, az óvoda, az általános iskola és az időskorúak szociális otthona.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában