Jótékonyság

2023.10.07. 11:34

Jótékonysági vásár az egri plázában

A Szegényeket Támogató Alap Egri Alapítványa 1989 óta küzd a szegénység, a társadalmi kirekesztettség, az egyenlőtlenségek csökkentésért.

Hornyák Réka

Jótékonysági vásárt szervez a SZETA Egri Alapítványa az Agria Parkban

Forrás: SZETA Egri Alapítványa/Facebook

A Szegényeket Támogató Alap Egri Alapítványa idén is szervez őszi jótékonysági vásárt - olvasható a SZETA Egri Alapítványa Facebook-oldalán

Az alapítvány több mint harminc éve törődik a szegénységben élő óvodás és iskolás gyerekekkel, rendszeres foglalkozásokkal segíti fejlődésüket. Az idei őszi jótékonysági vásárt az egri Agria Parkban szervezik meg október hetedikén, szombaton. Délelőttől este hat óráig megtalálhatóak lesznek a pláza földszintjén és a mozgólépcsőnél a DM előtt. 

Az érdeklődők vásárolhatnak az alapítvány számára felajánlott értékes dísz- és ajándéktárgyakat, játékokat, bizsukat, könyveket, táskákat, sálakat, díszpárnákat, népművészeti termékeket, kerámiákat. A megvásárolt termékekből származó pénzt a szegénységben élő egri gyerekek támogatására fordítják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában