Belakták a teret

2023.10.01. 10:41

Remek pikniket tartottak az egri családok

Egerben jó hangulatú pikinikkel búcsúztak a nyártól a Rajner utcai lakóközösség önkéntesei.

Barta Katalin

Nem lehetett panasz a hangulatra

Forrás: Eger a hobbink/Facebook

Egerben a Rajner Károly utcában családias hangulatú, vidám pikniket tartottak pénteken délután azok a környéken élő családok, akik nemrégiben azért fogtak össze, hogy megkopott játszóterükbe új életet leheljenek. A kezdeményezésről portálunkon is beszámoltunk. A főként kisgyermekes családok azért fogtak össze, hogy biztonságos, szép közösségi teret hozzanak létre, ahol a felnőttek és a gyerekek is jól érzik magukat, megismerhetik egymást.  

A szülők már délután lelkesen dekorálták a teret, házi sütikkel, üdítőkkel készültek a találkozóra. A Rajner Zóna csoport tagjai az Eger a hobbink Facebook csoporthoz csatlakozva döntöttek úgy, hogy rendbe teszik környezetüket.  

A tegnapi családias hangulatú rendezvény nagyon jól sikerült, példát mutatva mindenkinek, miként lehet a saját lakókörnyezetünket barátságosabbá, élhetőbbé tenni. A közösségi oldalukon  közzétett képek magukért beszélnek.


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában