Útépítés

2023.10.08. 07:50

Változik a forgalmi rend a gyöngyösi elkerülő építése miatt

A nyugati elkerülő út építése miatt újra módosul a közlekedési rend a gyöngyöshalászi csomópontban.

Szabó István

Egyelőre csak változik, még nem egyszerűsödik a helyzet a gyöngyöshalászi elágazásnál

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Október 9-től újabb forgalmirend-változásra kell számítaniuk a gyöngyöshalászi csomópontban a közlekedőknek a nyugati elkerülő út építése – adta hírül a gyöngyösi városháza. Közlésük szerint a kivitelező arról tájékoztatta az önkormányzatot, hogy hétfőtől a Gyöngyös felől Gyöngyöshalászra közlekedők az újonnan épülő, nagy körforgalmon keresztül tudják megközelíteni a települést. A Gyöngyöshalászról Gyöngyösre érkezők a 3203-as számú úton keresztül fordulhatnak rá a 3-as főútra.

A Gyöngyöshalász irányából Budapest felé közlekedők szintén Gyöngyös felé kell, hogy kanyarodjanak a 3203-as úton, majd a benzinkútnál lévő körforgalomban megfordulva folytathatják útjukat a főváros felé a 3-as úton vagy az M3-as autópályán. A Déli Külhatár út ez idő alatt zsákutcaként üzemel, csak az Ipar utca felől lesz megközelíthető. Az új forgalmi rend hétfőn a kora délutáni óráktól lép érvénybe, áll a gyöngyösi városháza közleményében.

forgalmirend-változás gyöngyös, elkerülő út
Így változik a forgalmi rend Gyöngyösön
Forrás: gyongyos.hu

A kivitelező a közlekedők megértését és türelmét kéri.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában