Közlekedés

2023.10.27. 09:50

Változik a vasúti menetrend a hétvégén, a hatvani vonal is érintett

Pályakarbantartás miatt egy vágányon közlekednek a vonatok.

Heol.hu

A hatvani állomást érinti a változás

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

A hatvani vonalon október 28-án és 29-én Rákos és Pécel között pályakarbantartás miatt a vonatok csak egy vágányon közlekednek, ezért napközben módosul a menetrend - közölte portálunkkal a MÁV kommunikációs igazgatósága.

Mint jelezték, szombaton és vasárnap az IR85-ös Mátra és az IR87-es Agria InterRégió vonatok a Budapest-Gödöllő szakaszon az S80-as vonatok menetrendje szerint közlekednek, ezért a Keleti pályaudvarról a megszokotthoz képest 25 perccel korábban indulnak, illetve 25 perccel később érkeznek meg oda.

Közlekedési rend

  • A Keleti pályaudvarról 6 óra 35 perc és 15 óra 35 perc között minden óra 35 perckor indulnak az IR87-es Agria InterRégiók, Gödöllőig minden állomáson és megállóhelyen megállnak.
  • A Keleti pályaudvarról 7 óra 5 perc és 16 óra 5 perc között minden óra 05 perckor indulnak az IR85-ös Mátra InterRégiók, Gödöllőig Gödöllő-Állami telepek kivételével minden állomáson és megállóhelyen megállnak.
  • Gödöllőről 7 óra 15 perc és 16 óra 15 perc között minden óra 15 perckor indulnak tovább az IR85-ös Mátra InterRégiók Budapest felé, Gödöllő-Állami telepek kivételével minden állomáson és megállóhelyen megállnak.
  • Gödöllőről 7 óra 45 perc és 16 óra 45 perc között minden óra 45 perckor indulnak tovább az IR87-es Agria InterRégiók, Budapest felé, minden állomáson és megállóhelyen megállnak.

A vágányzári menetrendet ezen a linken lehet elérni, közölte a MÁV. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában