Halloween

2023.11.03. 20:19

Jézus is felbukkant az egri diszkóban + videók

Egy apácának öltözött lányról kérdezték a Messiást.

Heol.hu

A Broadway Monkey épülete

Forrás: Google Maps

A Broadway Monkeyban fergeteges bulit csaptak az elmúlt hétvégén, melynek témája nem lehetett más, mint a Halloween. A fiatalok éltek a lehetőséggel és jobbnál-jobb jelmezekben jelentek meg a szórakozóhelyen. A TikTokra készült videós összeállításból az is kiderül, hogy keresik a legjobb szett viselőjét, a legtöbbet lájkolt jelmezt díjazzák majd.

A felvételen felbukkan egy belevaló apáca is, akinek a ruhájáról egy Jézusnak öltözött fiatal alkot véleményt. Arra a kérdésre, hogy mi inspirálta őt a Messiás megtestesítésére frappáns választ ad.

@broadway_monkey Szerinted melyik volt a legjobb Jelmez ?🤩 Írd meg kommentben 😂👻##broadway##eger##broadwaymonkey ♬ eredeti hang - broadway_monkey

A videó második részében tovább véleményezik egymást a bulizók, köztük a Messiásnak öltözött fiatalt is.

@broadway_monkey Kommentben itt is mehet a szavazás👻😎! Ne feledjétek az általatok megválasztott jelmez díjazásban részesül✅🤩 #br#broadwayg#egerr#broadwaymonkey ♬ eredeti hang - broadway_monkey

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában