Közlekedés

2023.11.30. 16:23

Késnek a buszok, Egerszólátra nem is indulnak Egerből

Betett a havazás a közlekedésnek Heves vármegyében.

Heol.hu

Illusztráció

Forrás: Heol

Olvasónk arról tájékoztatta portálunkat, hogy csütörtökön délután két órától áll a buszközlekedés Eger és Egerszólát között. Mint írja, nem is indítanak buszokat Egerszólátra. Korábban hírül adtuk, első- és másodfokú figyelmeztetés is érvényben van szűkebb hazánkban, ugyanis nem csak a havazás nehezíti a közelekedést, ónos esőre is készülni kell.

A Voláninform legújabb Facebook-bejegyzése szerint Egerben az útviszonyok miatt a járataik közlekedése bizonytalan, hosszabb késések és járatkimaradások is előfordulhatnak. 

Korábban még csak késésről számoltak be. Miszerint a téliesre fordult útviszonyok miatt az autóbuszok közlekedésében kisebb-nagyobb késések várhatóak Eger és Salgótarján térségében.

Ezt megelőzően pedig arról írtak, hogy a megváltozott útviszonyok miatt a 3681-es vonalon közlekedő autóbuszok Gyöngyösoroszi, Köztemető megállóig közlekednek.

Mint arról korábban beszámoltunk a havazás miatt sorra történnek koccanások, balesetek Hevesben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában