Kezdődik!

2023.11.25. 13:51

Kigyúltak az adventi fények Gyöngyösön + fotók

Péntek este megkezdődött a Gyöngyösi Advent programsorozat, ingyenes koncertek lesznek a Belváros téren.

Tóth Balázs

Ünnepi hangulat Gyöngyösön

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Pénteken este már megcsodálhatták a belváros ünnepi fényeit a gyöngyösiek, megkezdődött ugyanis a város várakozási rendezvénysorozata. A Gyöngyösi Advent első fellépője az Empty Pubs volt a Belváros téren, őket a következő napokban és hetekben még több zenekar és előadó követi, szombaton például 18:45-től Rico x Miss Mood koncertezik a „nulladik hét” programjai között, előttük, mint minden héten a folytatásban, a Blackjam táncosai lépnek föl.

A későbbiekben szerepelnek majd helyi előadók és gyerekek, de fellép műsorával többek között Szekeres Adrien, DR BRS, vagy Péterfy Bori & Love Band, illetve Mága Zoltán. A vasárnapok fénypontjai a 17 órai (december 24-én 11 órai) gyertyagyújtások lesznek, míg a városi karácsonyi ünnepséget december 15-én, pénteken tartják a Szent Bertalan templomban. A programsorozatot a gyöngyösi önkormányzat és az Ajándékdoboz Alapítvány szervei.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában