Közvélemény

2023.11.24. 18:11

Szociáldemokrata fordulatra van szükség Egerben is a DK szerint

A DK egri polgármester jelöltje úgy gondolja, pártok nélkül nem lehet választásokat nyerni. Sajtótájékoztatót tartott a párt.

Szabadi Martina Laura

Balról, Balázs Miklós, Balla Péter és Varju László

Forrás: Szabadi Martina Lau

– Az elmúlt hónapok eseményei alapján úgy gondoljuk, hogy egri polgármester-jelöltünknek, Balázs Miklósnak komoly esélye van – mondta Varju László a Demokratikus Koalíció alelnöke.

– Valóságos alternatívát kínálunk a problémákra. A kormány a hozzájuk közel álló cégeket segíti, helyette tisztességes bér és tisztességes nyugdíj kell a magyaroknak. Polgármester-jelöltjeink ezen gondolatok mentén végzik munkájukat. Szociáldemokrata fordulatra van szükség, Balázs Miklós erre garancia Egerben – fogalmazott.

Balázs Miklós arról beszélt, hogy pályafutása gazdasági területen zajlott mindvégig. 

– Ám pártok nélkül nem lehet választásokat nyerni, ezért döntöttem úgy hogy a DK színeiben indulok, bár nem voltam aktív politikai szereplő. Menedzser szemléletű városvezetésre van szükség véleményem szerint a kusza egyéni politikai érdekek helyett – hangsúlyozta a jelölt.

Balla Péter, a DK egri elnöke arról beszélt, hogy Oroján Sándor egy új egyesülettel mutatkozott be.

– Úgy tűnik, már Mirkóczki Ádámékkal egy véleményen van az akkumulátor gyárakkal kapcsolatban, megvédte a közgyűlésben Minczér Gábor alpolgármesterék kínai útját. Oroján új Egerért Most Egyesületében van Kovács F. László is, aki az elkerülő belső nyomvonala ellen gyűjtött aláírást a kertvárosban. Kérdés, kinél vannak most ezek az aláírások? – vettette fel.

Arról is beszélt, hogy szerinte az óriáskerék témájáról sem Facebookon kellene megkérdezni az embereket.

– Menjenek ki az emberek közé! Nincs lehetőség az elektronikus népszavazásra pedig Mirkóczki Ádám polgármester és Oroján Sándor is megígérte. Mi mindenről ki fogjuk kérni az emberek véleményét – mondta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában