Top 10

2023.12.27. 16:03

A káli gigagomba és Mihály, a bükki medve tarolt májusban portálunkon

Nem mindig a világrengető hírek az izgalmasak. Májusban például sokan voltak kíváncsiak arra, mekkora is egy igazán hatalmas gomba.

Heol.hu

– Nem hittünk a szemünknek, ekkora gombákat még sosem láttunk. Még az is lehet, hogy valamilyen rekordra leltünk. Az egyik 12,5 kilogramm, a másik 8,7 – tudtuk meg olvasónktól májusban, s ezt a cikket igazán sokan olvasták helyi közéleti rovatunkban. 

A komáromi parkolóban lakó, egyébként gyöngyösi születésű hölgy sorsának alakulására is igen sokan voltak kíváncsiak ebben a hónapban.

A medvesztorik igazán izgalmasak voltak idén, főleg tavasszal és nyáron csigázták fel olvasóink érdeklődését.  Igaz, a bükki Mihály nevet is kapott, de mégis örült, aki nem futott össze vele kirándulás közben. 

Az erdőben kóborló nagyvadak nem olyan bájosak, mint a rajzfilmekből ismert Maci Laci, úgyhogy jobb elkerülni őket. Ahhoz is adtunk tanácsokat, mit tegyünk, ha összefutunk a barnamedvével. 

A gyászhírek sajnos ebben a hónapban sem hiányoztak portálunkról, az egri Andrássy György katolikus középiskola diákjai is szomorúan búcsúztak tanárnőjüktől. 

A pecások is elkezdték a rekordok döntögetését, és bátran megmutatták, kié mekkora. 

(Főoldali képünk illusztráció Fotó: Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában