Visszatekintő

2023.12.28. 10:28

A recski villámárvíz júniusban óriási kárt okozott, portálunk is követte a fejleményeket

Júniusban villámárvizek keserítették a vármegyénkben élők életét, ezek következményeivel később is számolniuk kellett. Izgalmas témákról szóltak közéleti rovatunk legolvasottabb cikkei júniusban.

Heol.hu

A gyöngyöstarjáni villámárvíz óriási károkat okozott

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A siroki buszmegállóban mulatozókból lett elege a település vezetőjének, erről szólt cikkünk júniusban. Tuza Gábor nem tűrte, hogy bulihelynek tekintsék a köztereket. Közéleti rovatunkban igen sokan olvasták ezt a cikket.   

Júniusban Recsk sokat szerepelt a híradásokban, de a helybeliek ennek nem igazán örültek. A villámárvíz ugyanis váratlanul csapott le, és igen nagy kárt okozott. Az iszappal kevert hordalék eltakarításán minden erőt bevetve dolgoztak a helyiek, hajnalig takarítottak. A következményekkel azonban később is számolniuk kellett a bánya közelében élőknek. 

Gyöngyöstarjánban is iszonyatos pusztítást jelentett a váratlanul érkező hatalmas esőzés, mely emberi tragédiákat is okozott. 

Idegen csillagflotta érkezését is megjövendölte olvasónk portálunkon júniusban. A gyöngyösi Taurus Csillagvizsgálóban június közepén rögzítették az izgalmas felvételt.

Az autósok júniusban is képesek voltak észbontó mutatványokra, és olvasóinknak is volt erről véleménye. Egerben is akadtak hajmeresztő pillanatok. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában