Tolerancia

2023.12.01. 10:41

A siroki polgármester megköszönte a közutasoknak a helytállást a hóhelyzetben

Tuza Gábor, Sirok polgármestere köszönetet mondott a közutasoknak, a buszosoknak. Több tolerenciát és megértést ajánl a kritizálóknak.

Barta Katalin

Tuza Gábor, Sirok polgármestere a tegnapi és a mai tapasztalatokból okulva köszönetet mondott minden közutasnak, és buszsofőrnek, akiket az elmúlt 24 óürában kevés kivétellel csak kritika ért. Közösségi oldalán több toleranciát kér mindenkitől. 

Bejegyzésében először megköszönte minden "közutasnak", buszosnak, olyan közszolgálatot ellátó embernek a munkáját, akik értünk dolgoznak!  
Rájuk fér a köszönet, hiszen kapnak most hideget-meleget. Pedig ha a kritikákat - köztük a jogos kritikákat megfogalmazók - elgondolkodnának, hogy a saját munkahelyükön hány alkalommal találkoznak szinte megoldhatatlan, vagy váratlan, vagy igazságtalan feladattal, kritikával, akkor talán nem zúdulna, most például a közutasokra, buszosokra az az éktelen harag, düh, szennyáradat, amit sajnos mindenütt olvasni lehet.

- Csodálom és tisztelem őket, mert ennek ellenére teszik a dolgukat, dolgoznak, takarítják az utakat, vigyáznak az utasaikra, vagy éppen segítenek a bajba jutottakon. Ha valaki dolgozott már ilyen helyen, az tudja, hogy mit jelent órákon át sötétben, csúszós utakon, szakadó hóesésben haladni, vagy kotorni az esetleg összeállt sót a platón. Csak pár dolgot említettem, ami történhet ezekkel az emberekkel, nem beszélve arról, hogy éjszakákat vannak távol a családjuktól, sokszor életveszélyes helyzetekben, miközben mi alszunk a "zöldpaplanos " ágyban. Tisztelettel kérek mindenkit, hogy becsüljük meg őket, vegyenek vissza a néha ordenáré módon leírt posztokból! Tisztelet és megbecsülés járna nekik! - zárja gondolatait. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában