Kinevezés

2023.12.20. 16:00

Balázs József a MÁK elnöki kabinetjében dolgozik tovább

Balázs József, volt nagyrédei polgármester személyében a pénzügyek területén járatos tanácsadó lépett hivatalba a Magyar Államkincstárnál.

Heol.hu

Balázs József a nagyrédei képviselőú-testületben

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Balázs József volt nagyrédei polgármester személyében a pénzügyek területén járatos tanácsadó lépett hivatalba a Magyar Államkincstárnál – írta meg az Eger Hírek. Fő feladata a Magyar Államkincstár Országos elnöke melletti, az önkormányzatokat érintő általános szaktanácsadás lesz. A közgazdász szakember neve egyáltalán nem cseng ismeretlenül Heves vármegyében. Az önkormányzati gazdálkodás és finanszírozás területén közel negyed évszázados tapasztalatokat szerzett polgármesterként, hiszen 23 évig igazgatta Nagyréde nagyközség mindennapi ügyeit.

Mindemellett az Európai uniós pályázati források felhasználása, illetve azok koordinálása sem idegen terep számára, ugyanis Balázs József 8 éve Heves Város Önkormányzati Hivatalának stratégiai irodavezetője volt. Hat évvel ezelőtt a Heves Megyei Agrárkamara vidékfejlesztéséért felelős alelnöke volt, így kiterjedt ismeretekkel rendelkezik a vidékfejlesztési pályázati rendszerről is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában