Ünnep

2023.12.01. 09:44

Bárki lehet bükki angyal

Ajánlásokat és felajánlásokat is várnak a bélapátfalvi, mónosbéli karácsonyi jótékonysági akcióban.

Tóth Balázs

Koósné Balogh Gabriella Bélapátfalva és vonzáskörzete szegény családjai támogatására indított kezdeményezést. Keresi a Bükk Angyalait, és azokat is, akiket környezetük javasol arra, hogy megajándékozzák őket karácsonyra.

A bélapátfalvi Coop üzletben kihelyezett dobozba dobhatják be (vagy közösségi oldalán privát üzenetben elküldhetik) a környékbeliek azoknak a családoknak a nevét, elérhetőségét, akik Bélapátfalván és vonzáskörzetében élnek és idén szerény körülmények között kell, hogy ünnepeljenek, és a javaslattevő szeretné, ha megajándékoznák őket karácsonykor. A szervező felkeresi őket és beleegyezésüket követően segítő angyalaival az ajándékot kézbesítik nekik az ünnep előtt. Várja azok jelentkezését is (Koósné Balogh Gabriella: +3620/495-7744, [email protected]), akik fölöslegessé vált ruhával, cipővel, játékkal, könyvvel, vagy tartós élelmiszerrel támogatná a kezdeményezést.

Az adományozók között a támogatók jóvoltából kisorsolnak egy két személyre szóló vacsorát a Gasthaus Szilvásváradban, 1-1 ajándékcsomagot az Avon (Szabó Gabi, Koósné Balogh Gaby), Goods Market (Bélapátfalva) és a Vita Box (Bélapátfalva) felajánlásából, valamint egy meglepetés csomagot a mónosbéli Gombóc Artúr Vidéki Nyalodája felajánlásából.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában