Kinyithatják!

2023.12.22. 07:42

Februártól újra lehet postahivatal a nyolcvanasban Gyöngyösön

A Városgondozási Zrt. megkezdte a leendő postaépület felújítását.

Szabó István

Az egykori zöldséges épületét alakítják át postahivatallá a nyolcvanasban

Forrás: Városgondozási Zrt. Gyöngyös/Facebook

Gyöngyösön megkezdődött a leendő nyolcvanasi kisposta épületének felújítása, adta hírül a Városgondozási Zrt. Gyöngyös a közösségi oldalán. Közlésük szerint zöld utat kapott az új posta nyitása, amely napi 8 órában, 2 alkalmazottal fog működni. A szolgáltatás az Olimpia úti régi zöldséges helyén lesz, a nyitás várható időpontja 2024 február. 

Portálunkon többször írtunk már arról, hogy 2022 novembere óta nem működik Gyöngyösön a nyolcvanasi kisposta. A Magyar Posta Zrt. energiatakarékossági okokra hivatkozva a mátrafüredivel együtt – ahogy akkori közleményükben fogalmaztak – szüneteltette a működését. Azóta a mátrafüredi posta az önkormányzat anyagi hozzájárulásával újranyitott, a Szövetkezet utcai hivatalt azonban a Magyar Posta nem nyitotta újra. A város képviselő-testülete az ez év október eleji ülésén jelölte ki a bezárt postahivatal új helyét az Olimpia úton, ahol a postapartneri program keretében, a Városgondozási Zrt.-n keresztül tervezi újraindítani a postai szolgáltatást. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában