Gombavató

2023.12.20. 19:30

Megható műsorokkal és varázslatos táncokkal búcsúztak az Andrássyban + fotók

Varázslatos táncokkal és szívhez szóló műsorokkal búcsúztak az egri középiskola végzősei.

Hornyák Réka

Hangulatos műsorral készültek a végzősök

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Az egri Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium Gimnázium és Kollégium gombavató rendezvénye december 20-án, szerdán délután kezdődött. Négy végzős osztály műsorát, táncait láthatták a rokonok és társaik. 

Mindegyik osztály készített humoros, ugyanakkor megható visszaemlékező műsort, melyben magukat és tanáraikat mutatták be. Az elmúlt éveik jellegzetes pillanataihoz a műsor végén egy dalt énekeltek, mely könnyet csalt minden jelenlévő szemébe. Emellett a diákok még káprázatos keringőkkel is készültek. A gombtüzés és annak megáldása közösen, a tanárokkal való beszélgetés pedig már meghitten, a tantermekben folytatódott. 

A műsorok után a búcsúzó diákok ajándékokkal lepték el tanáraikat, így köszönték meg a több éves, értük tett munkát. Az iskola igazgatója, Rozmán Éva elmondta, hogy a gombavató eseményt minden évben megkönnyezik a szülők, a tanárok, de még a diákok is. 

– Idén négy osztálytól búcsúzunk, akikre nagyon büszkék vagyunk. A gombavatót mindig a téli szünet előtti utolsó tanítási napra tesszük, ez mindig egy különös érzést, egyfajta varázslatot ad az eseménynek, hiszen már a karácsony ünnepének szeretete is jelen van – mesélt az igazgató a gombavató hangulatáról. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában