Gólyaest

2023.12.21. 08:35

Gólyák buliztak a gyöngyösi éjszakában

Gólyaestet tartottak a MATE gyöngyösi campusán az elsőéves hallgatóknak.

Szabó István

A hangulatra nemigen lehetett panasz a gyöngyösi gólyaesten

Forrás: Budai Campus Fotó Klub

Gólyaesten vettek részt a hétvégén a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) gyöngyösi Károly Róbert Campusának elsőéves hallgatói, tájékoztatta portálunkat Nagy Réka, a campus kommunikációs munkatársa. Mint elmondta, a hagyományos, többszáz fős gólyabálokkal szemben a gyöngyösi campus hallgatói önkormányzata idén egy családias, kisebb közösségnek szóló bulit álmodott meg az új hallgatóknak. Így az eseménynek ezúttal nem a campus, hanem a kollégium, azon belül is a Klub Bakar biztosította a helyszínt, tette hozzá.

– A gólyákat a hallgatói önkormányzat tagjai, a felsőbb éves hallgatók és a megjelent oktatók is köszöntötték. A Károly Róbert Campus és az oktatók nevében Dr. Zörög Zoltán főigazgató-helyettes üdvözölte az elsőéveseket, akik ezt követően fogadalmat tettek a megjelent oktatók, hallgatók, továbbá a budai, valamint a gödöllői campuson tanuló társaik előtt. Az este folyamán egymást váltották a színpadon a fellépők. Elsőként a mulatós műfajt kedvelők körében egyre népszerűbb fiatal nyírderzsi fiú, Ignácz Márkó lépett fel. Őt a 2018-ban Év áttörése-díjas, idén pedig az Év zenei DJ producere kategóriában jelölt lemezlovas, az elektronikus műfajon belül is a dance stílust képviselő DJ Strong R. követett. Az est hátralevő részében a korábbi bulikból már jól ismert DJ Thomas.D3an és DJ Olli páros felelt a hangulatért – részletezte Nagy Réka.

Az esttel kapcsolatban Csőgér Szilárd, a gyöngyösi campus hallgatói önkormányzatának elnöke elmondta: bízik benne, hogy elérték a céljukat, és a gólyák jó élményekkel, valamint új kapcsolatokkal gazdagodtak a gólyaest során.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában