Jótékonyság

2023.12.25. 14:00

Rászoruló gyerekeknek adott 9 ezer doboz Legót az egri alapítvány

Több, mint 9 ezer doboz LEGO szettet osztott ki az egri székhelyű Kárpátok Alapítvány.

Szabadi Martina Laura

Legoval lepték meg a rászoruló gyerekeket

Forrás: Kárpátok Alapítvány

Karácsonyi adománygyűjtő akciójában az alapítvány jóvoltából idén több mint 9 ezer doboz Lego-csomag jut hátrányos helyzetű óvodás és iskolás korú gyerekeknek. Az alapítvány hagyományosan támogatja azokat a gyerekeket, akiknek szülei anyagilag nem engedhetik meg maguknak a Lego játékokat.

– A Lego nemcsak örömforrás a gyermekek számára, hanem fejleszti kreativitásukat és különböző készségeiket is. Az adományok a rászoruló családok gyermekeihez kerülnek partnerszervezetek segítségével, így a játék nemcsak kiváló időtöltést nyújt, hanem aktívan hozzájárul a gyerekek fejlődéséhez. Ezenkívül, a Lego Csoport #BuildtoGive kezdeményezéséhez is csatlakozhatsz idén karácsonykor. A kezdeményezés célja, hogy segítsük eljuttatni a játék örömét 1,5 millió rászoruló gyermekhez. Csak építs egy Lego szívet, oszd meg a képet a #BuildtoGive hashtaggel, és a cégcsoport december 31-ig egy Lego készlettel ajándékoz meg egy rászoruló kisgyermeket. A szív építése egyszerű, a játék erejével pedig együtt adhatunk egy kis örömet azoknak, akiknek erre a legnagyobb szükségük van – tájékoztatta portálunkat Bata Boglárka igazgató.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában