Párkapcsolat

2023.12.25. 11:08

Semmi sem kötelező, de minden lehetséges Visontán!

A Visontai Kulturális Egyesület párkapcsolati programjához december 31-ig lehet csatlakozni.

Szabó István

December 31. éjfélig tartó Szerelmes Karácsonyi Túrára várja a kirándulókat, a természetjárókat a Visontai Kulturális Egyesület. 

– Kedves Túrázók! Tartsatok velünk ezen a Szerelmes Karácsonyi Túrán, amit egy picit személyesebbre szabtunk, és ami egy kicsit elkalauzol az érzések birodalmába! A karácsony, az év vége egyébként is jó ok a lelassulásra, elengedésre, arra, hogy a szeretteinkkel töltsünk el egy kis tartalmas időt. Elsősorban szerelmespárok, párok jelentkezését várjuk. De ha csak barátok vagytok, ne legyen akadály. Akik gyerekekel vágnának neki, ne keseredjenek el, mert minden állomáson találós kérdés várja őket. Semmi sem kötelező, de minden lehetséges! Az első állomás a szekér. Jó utat nektek, és jó kalandozást – áll az egyesület Facebook-oldalán.

A túra már elkezdődött, és 2023. december 31-én éjfélkor fejeződik be. A találós kérdések megfejtéseit az egyesület Facebook-oldalára fogják kitenni újév napján, teszik hozzá a közleményben.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában