Megelőzés

2024.01.28. 11:00

A rákbetegségekről szervez egri előadást az Egererdő

A rákos megbetegedés megelőzéséről nem lehet elégszer hallani. Erről a témáról halhatnak egri előadást február 9-én.

Heol.hu

Rákbetegségek megelőzése, szűrése és komplex terápiája, a magyar tüdő- és szívátültetési program jelene és jövője - többek között ez is téma lesz az előadáson, melyet az Egererdő szervez. Emellett a robotsebészet forradalmi eredményeiről, főleg a prosztata és az urológia területén, s további lehetőség szerinti felhasználásáról is hallhatnak az egészségügyben. Az eseményt 2024.február 09-én (péntek) 17 órakor tartják a Heves Vármegyeháza dísztermében, Eger, Kossuth Lajos utca 9.

Előadók lesznek. Prof. Dr. Polgár Csaba, az Országos Onkológiai Intézet, főigazgató főorvosa, Dr. Gieszer Balázs, az Országos Onkológiai Intézet, Mellkasi Központ főorvosa valamint Dr. Daróczi László szívsebész, klinikai főorvos, a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar Városmajor Szív- és Érgyógyászati Klinika Szívsebészeti Osztályának osztályvezető főorvosa és Prof. Dr. Tenke Péter, Országos Onkológiai Intézet, Urológiai Daganatsebészeti Központ és Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház Urológiai Osztály, központvezető főorvos. 

Moderátor Szentpéteri Eszter, TV2 Tények műsorvezetője. A rendezvény ingyenes, de korlátozott férőhelyek miatt regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: Egererdő Zrt, [email protected] e-mail címen.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában