Fejlesztés

2024.01.07. 11:44

Egyedülálló ipari központ nyílik tavasszal Bükkszenterzsébeten

Bükkszenterzsébeten a tervek szerint idén tavasszal nyílik meg az számos vállalkozásnak helyt adó ipari park, amelyet a volt malomban és környékén alakított ki az önkormányzat.

Barta Katalin

Ortó Szilárd polgármester

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Ortó Szilárd polgármestertől megtudtuk, hogy jelenleg a benzinkút kialakítása zajlik, majd a közel egy hektáros területet teszik rendbe a munkálatokat követően. A nyitást márciusra tervezik, de az bizonyos, hogy egy-két hónapon belül a térségben egyedülálló szolgáltató centrum kezdheti meg működését, a legkorszerűbb feltételek mellett.  

A létesítményben kap helyet a gépjárművekkel kapcsolatos minden szolgáltatás - benzinkút, autómosó, elektromos töltőállomás, műszaki vizsgáztatása alkalmas feltételek, autósbolt -, de nyit új virágbolt, szépségszalon, egészségügyi rekreációs központ, edzőterem, egy négyszobás  apartman, kávézó és cukrászda, valamint rendezvényterem is.  A temetkezéssel kapcsolatos ügyeket is itt lehet majd intézni. Az 1200 négyzet méter alapterületű épületegyüttesben lassan minden készen áll az ügyfelek, vásárlók fogadására. A komplexum a Belügyminisztériumtól nyert 260 milliós pályázatból, mintegy 80 milliós vállalkozói befektetésből, valamint 25 millió önkormányzati saját erőből valósulhatott meg. 

Jó hír a helyieknek, hogy megépült a település új bölcsődéje is. A használatbavételi procedúra után tizenkét kisgyermekről gondoskodnak majd itt hamarosan. 

  

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában