Felsőoktatás

2024.01.13. 12:30

Megnyílt a gyöngyösi campus standja az Educatio 2024-en

A MATE gyöngyösi campusának csapata három napon át várja a továbbtanulni szándékozó érdeklődőket.

Szabó István

A gyöngyösi campus is részt vesz az Educatio 2024 kiállításon

Forrás: Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campus/Facebook

Szombaton még látogatható az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás a budapesti Hungexpo területén. A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) gyöngyösi Károly Róbert Campusának csapata reggel már a standnál várt minden érdeklődőt szeretettel, adta hírül portálunknak Nagy Réka, a campus kommunikációs munkatársa. Mint mondta, a kiállítás mindhárom napján várják a gyöngyösi campuson folyó képzések iránt érdeklődőket. Az első nap történéseivel kapcsolatban úgy fogalmazott: Köszönjük, hogy ilyen sokan érdeklődtek a MATE gyöngyösi Károly Róbert Campusa iránt!

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekapcsolni az egyes szereplőket: a hazai és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket és vállalatokat az érdeklődőkkel: a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel. A szakma iránt érdeklődőknek is biztos támpontot kínál a rendezvény, akár személyre szabott, akár külföldi- és egyéb nyelvtanulási lehetőségekkel. A továbbtanulni szándékozók mellett a pedagógusok, intézményvezetők és egyéb szakmai kiállítók számára is fontos, egyedülálló lehetőséget nyújt a rendezvény, hiszen mind egy színtéren értesülhetnek a szakmai újításokról, módszerekről. Különböző előadások keretein belül tájékozódhatnak a magyar felsőoktatás jövőjéről, valamint a kiállítók képviselőivel beszélgetve alkalmuk nyílhat elképzeléseiket közös útra terelni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában