Jó hír!

2024.01.20. 09:40

Hamarosan újra kinyit a gyöngyösi kisposta

Dr. Szén Gabriella arról tájékoztatott, hogy január 29-én újra kinyit Gyöngyös nyolcvanasi városrészének postahivatala.

Szabó István

 Január 29-én kinyit a kisposta Gyöngyös nyolcvanasi városrészében, adta hírül dr. Szén Gabriella önkormányzati képviselő a közösségi oldalán

– Az utolsó simításokat végzi a városgondozás. Hatalmas könnyebbség ez minden nyolcvanasinak, nekünk dr. Végh Attilával pedig hatalmas öröm, hogy a lakosok érdekében az aláírásgyűjtéstől a nyitásig végig tudtuk vinni a mi mindannyiunk kispostájának ügyét! Köszönet annak a több mint ezerkétszáz gyöngyösi lakosnak, akik aláírásukkal támogatták a kisposta ügyét! Önök nélkül nem sikerült volna!  Közösen, előbb vagy utóbb, mindent meg tudunk oldani! Együtt erő vagyunk – fogalmazott dr. Szén Gabriella a Facebook-oldalán.

Portálunkon többször írtunk már arról, hogy 2022 novembere óta nem működik Gyöngyösön a nyolcvanasi kisposta. A Magyar Posta Zrt. energiatakarékossági okokra hivatkozva a mátrafüredivel együtt – ahogy akkori közleményükben fogalmaztak – szüneteltette a működését. Azóta a mátrafüredi posta az önkormányzat anyagi hozzájárulásával újranyitott, a Szövetkezet utcai hivatalt azonban a Magyar Posta nem nyitotta újra. A város képviselő-testülete a tavaly október eleji ülésén jelölte ki a bezárt postahivatal új helyét az Olimpia úton, ahol a postapartneri program keretében, a Városgondozási Zrt.-n keresztül indulhat újra a postai szolgáltatás. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában