Furcsa parkolási

2024.02.12. 10:32

Beleállította a kukába az e-rollereket Egerben valaki

Valaki az egri uszodával szemben elég sajátosan parkolt le két e-rollert hétvégén. Beleállította a kukába őket.

Szabadi Martina Laura

Ez a látvány fogadta az embereket a Kertész úti parkolóház mellett

Forrás: Beküldött fotó

Szombaton a Klapka György utcában a Bitskey Aladár Uszodával szemben fogadta ez a látvány az arra járó embereket. Valaki beleállította a kukába az egri elektromos roller szolgáltatás két Bird rollerét. Mint ahogy arról már beszámoltunk, éppen január végén döntött az egri közgyűlés arról, hogy a mások közlekedését akadályozó parkolások miatt a Felsővárosban parkolókat jelölnek ki, hogy máshol ne lehessen lerakni a járgányokat. Olvasóinkat meg is szavaztattuk arról, szerintük jó ötlet-e korlátozni a parkolást. Sokan azon a véleményen voltak, a szolgáltatás veszít funkciójából ezzel, hiszen éppen az a lényege, hogy addig mehetünk a rollerekkel, amig szeretnénk, akár hazáig.

A kukás akcióban egyébként külön figyelemre méltó, hogy a súlyos rellereket úgy sikerült belehelyezni a szemetesekbe, hogy azok nem borultak fel. Azt, hogy ezzel a szolgáltatásról szerette volna a véleményét elmondani, vagy nem talált jobb parkolóhelyet, az olvasó képzeletére bízzuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában