Kiállítás

2024.02.08. 18:46

Hevesből is érkeztek a vasárnapig tartó, látványos FeHoVára

Négy napig, csütörtöktől vasárnapig tart a fővárosban a hagyományos FeHoVa, melyen Heves vármegyeiek is jelen vannak.

Molnár Helga

Az Egererdő Erdészeti Zrt. az A pavilonban, a 205-ös standon található

Forrás: EGERERDŐ Erdészeti Zrt./Facebook

Megnyílt a 30. FeHoVa kiállítás, a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek nagyszabású találkozója a budapesti Hungexpón csütörtökön. A jubileumi rendezvényre számos törzskiállító és szakmai partner elküldte a jelentkezését, de nagy volt az érdeklődés az olyan cégek részéről is, melyek még sosem jártak a kiállításon, így igazán sokszínű és széles kínálat várja a régió vadászait és horgászait a Kiállítási Központ pavilonjaiban. A vadászat és a fegyverek az A pavilonban, a horgászattal kapcsolatos cégek a G pavilonban kaptak helyet, a kiállítás egyidejű rendezvénye, a XI. FEHOVA-MEOE Nemzetközi Kutyakiállítás (CAC, CACIB) pedig a D és E pavilonokban tekinthető meg.

A pavilonok sok-sok kiállítóval és programhelyszínnel csalogatnak ez a 4 nap tele előadásokkal, bemutatókkal, beszélgetésekkel, tesztekkel, érdekes, izgalmas és felejthetetlen programokkal, remek időtöltést kínál kicsiknek és nagyoknak.

A FeHoVán Heves vármegyéből is jelen vannak kiállítók. Az Egererdő Erdészeti Zrt. az A pavilonban, a 205-ös standon található, mint megosztották.

A hatvani Széchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum is posztolt az ott létükről, őket is meg lehet látogatni.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában