Képzés

2024.02.06. 11:00

Lovastúra vezetőt is képeznek Pétervásárán

Nyilvánosságra hozta idei képzési palettáját az ÉASzC Pétervásárai Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium. Továbbtanuló diákoknak, felnőttek is érdemes átböngészni a kínálatot.

Barta Katalin

Az ÉASzC Pétervásárai Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium idén is várja nappali képzéseire leendő tanulóit. Pétervásárán azonban az általános iskola elvégzése után irányt kereső és szakmát választó tanulók mellett a középiskolából kikerülő és ugyancsak új irányt kereső és szakmát választó fiatal felnőtteknek is biztosítanak lehetőséget a tanulásra, a fejlődésre. A felnőtteket a jelentkezések függvényében folyamatosan szerveződő felnőttek szakmai oktatása és képzése keretében tudják akár az életpályát is módosító tudáshoz juttatni az intézményben - adták hírül az intézmény honlapján. 

Idén tavaszal például a felnőtteknek lovastúra-vezető kurzust, nyáron pedig mezőgazdasági gépjavító tanfolyamot hirdetnek. Ez utóbbira mezőgazdasági gépész szakmával rendelkező jelentkezését várják. 

Szeptembertől a felnőtteknek mezőgazdasági gépésztechnikusi, illetve érettségire felkészítő oktatást is terveznek. A részletekről érdeklődni az iskola elérhetőségein lehet a https://peterkeszakkepzo.hu, a www.easzc.hu oldalon, illetve a https://peterkeszakkepzo.hu oldalon tájékozódhatnak az érdeklődő diákok, szülők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában