Óvatosan!

2024.03.21. 16:42

Elképesztő, de balesetveszélyes az érdeklődés a gyöngyöstarjáni vérszilvafák iránt + fotók, videó

Akad, aki a közúton hasalva fotózza a virágzó fák lenyűgöző látványát. A táj elképesztő szépsége sokakat figyelmetlenné tehet.

Szabó István

Balesetveszélyessé vált az elképesztő érdeklődés a gyöngyöstarjáni vérszilvafák iránt

Forrás: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

Munkanapokon is elképesztő a kirándulók és a fotózkodók érdeklődése a Gyöngyöstarján bekötőútja mentén virágzó vérszilva fasor iránt. Szerdán is több autó parkolt az út mentén, és volt, amelyik akadályozta is a forgalmat, gyakorlatilag az úttesten állt. Ottjártunkkor számosan fotózták a fákat utastársukkal, partnerükkel, sőt, az autóikkal az előtérben, vagy készítettek szelfit magukról. A látottak alapján nem biztos, hogy valamennyien kellő figyelmet szenteltek az út élénk autós forgalmának. Egészen elképesztő módon, akadt, aki az út közepén hasalva fotózkodott, nem tudni, érzékelve-e azt, hogy életveszélyes helyzetet teremthet a viselkedése a közlekedésben. Az viszont biztos, hogy fotósunkon kívül senki nem viselt láthatósági felszerelést, ami segíthet a balesetek elkerülésében. 

Balesetveszélyessé vált az elképesztő érdeklődés a gyöngyöstarjáni vérszilvafák iránt
Forrás: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

A vérszilva fasor virágzásának ideje alatt mindenképpen óvatosan közlekedjünk a gyöngyöstarjáni bekötőúton!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában