Mozi

2024.03.27. 13:12

Élő legendák Mátraballán

Mátraballán folytatódik a sikeres moziklub rendezvénysorozat. Április 6-án A nemzet aranyai című filmet tekinthetik meg az érdeklődők.

Barta Katalin

Szécsi Zoltán dedikál A nemzet aranyai közönségtalálkozón (Archív)

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Mátraballán folytatódik a sikeres moziklub rendezvénysorozat. Április 6-án szombaton, délután öt órától a helyiek vendége lesz Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok és Fodor Rajmund kétszeres olimpiai és világbajnok vízilabdázó. 

A magyar vízilabda legnagyobb csodagenerációja végre kaphatott egy összefoglalt dokumentumfilmet Zákonyi S. Tamás rendezői munkája jóvoltából.

A film hősei azok a magyar vízilabda-legendák, akik 1997 és 2008 között végigverték a világot. 

A dokumentumfilm bemutatja a világszerte elismert és csodált magyar vízilabdasport nevezetes, sikerekkel tarkított időszakának eddig nem ismert hátterét a csapattagok és a nemzetközi ellenfelek szemszögéből. 

Ez a csapat mindent elért, amit elérhetett. Megmutatták, hogy a tehetség, munka, szerénység, akarat, alázat, humor és szeretet megléte és összessége mire teszi képessé az embert.

A vetítésre mindenkit szeretettel várnak a Művelődési Házban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában