Turisztika

2024.03.13. 11:00

Turisztikai évadnyitón mutatták be Nagyréde múltját

Nagyréde múltját és jelenét is megismerhették, festményeket nézegethettek és bort is kóstolhattak a résztvevők. A Mátra Jövője Turisztikai Egyesület évadnyitó közgyűlést tartott.

Heol.hu

A Mátra Jövője Turisztikai Egyesület évadnyitó közgyűlésének Nagyréde adhatott helyet - adta hírül közöségi oldalán Siposné Fodor Judit polgármester.

Az évadnyitó közgyűlés résztvevői számos érdekességet hallhattak Nagyrédéről
Az évadnyitó közgyűlés résztvevői számos érdekességet hallhattak Nagyrédéről
Forrás: Siposné Fodor Judit polgármester/Facebook

Önkormányzatunk 2023-ban lett tagja az egyesületnek és nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az idei első közgyűlést Nagyrédén tartotta az egyesület. A hozzánk látogató vendégeknek a polgármesteri hivatalban bemutattuk Nagyréde múltját és jelenét, illetve a vendégek megtekintették Molnár József festőművész állandó kiállítását is. Meglátogattuk a Scharioth Birtokot is, ahol Scharioth Ágnes vezetett végig bennünket és tartott érdekfeszítő előadást a birtok jelenéről és jövőjéről - írta.

A program a Nagyrédei Bormúzeum megtekintésével folytatódott, majd a borbemutató teremben Kovácsik Krisztián helyi borásznak köszönhetően borkóstoláson vettünk részt. Bízom benne, hogy vendégeink szép emlékekkel gazdagodtak és köszönöm a program lebonyolításában résztvevőknek a színvonalas közreműködést. Nagy-nagy köszönet a Scharioth Birtok tulajdonosainak, Zödösné Menyhárt Györgyinek és Kovácsik Krisztiánnak- tette hozzá a polgármester.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában