Újszülöttekkel

2024.03.07. 12:50

Hatvanban kinyitott a vadaspark

Már látogatható a Hatvani Vadaspark a Zagyva melletti, úgynevezett „szigeten”. A létesítményben hétfő kivételével minden nap 10 és 16 óra között várják a látogatókat.

Tari Ottó

A téli hónapok után ismét kinyitja kapuit a nagyközönség előtt a Hatvani Vadaspark. A népszerű létesítmény az elmúlt időszakban új lakókkal bővült, így immár megtekinthetők a nemrég született csacsi és a kisbárányok, hamarosan pedig kecskegidák is világra jönnek.

A vadasparkban az említettek mellett számos gyermekközpontú foglalkozással várják a családokat. A következő esemény március 30-án a húsvétozás lesz. – A Hatvani Szolgáltató Kft. munkatársaival, a Hatvani Nőegylettel, valamint a Tourinform Hatvan irodával közösen tartjuk a megszokott rendezvényünket. A családok részére nyuszisimogatással készülünk, a megszokott állatokat pedig meg is lehet etetni, így például a kecskéket, birkákat, lovakat és szamarakat. A gyerekeknek a beléptetés során édességgel is kedveskedünk, mindezeken kívül most is díszítünk tojásfát, valamint lesz kézműves foglalkozás és állati totó is.

A  területen az elmúlt években több fejlesztés valósult meg. A Közösségi Költségvetés részeként pavilon, karámrendszer és fémből készült kifutó is épült.

(Főoldali képünk archív fotó, forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap)

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában