Kiírták

2024.03.01. 15:29

Hatvanban már pályázhatnak a helyi szervezetek a civil alap támogatására

A legmagasabb pályázható összeg ebben a félévben is kétszázezer forint. A dokumentumokat március 2-áig adhatják be az egyesületek, alapítványok és civil szervezetek.

Tari Ottó

Idén is indul a Civil Alap pályázat Hatvanban

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

Az önkormányzat a 2024 első felére is meghirdette a civil alap pályázatot, amelynek célja, hogy elősegítse a civil szervezetek és egyházak programjait, valamint működését. A pályázatokat március 2-ig nyújthatók be a polgármesteri hivatal szervezési osztályán. A támogatás felső határa 200 ezer forint.

– Megpezsdült az egyesületi élet, évente immár több mint kétszáz pályázat érkezik be. A civil alapban többféle lehetőség áll rendelkezésre, így önszerveződő, öntevékeny közösségeket támogató, ifjúsági, sportfeladatokat, célokat támogató, egyházi, nemzetiségi, valamint szociális és egészségügyi keret is – nyilatkozta Szinyei András alpolgármester.

A civil alap adatlapjai átvehetők a hivatal szervezési osztályán, illetve a www.hatvan.hu weboldalon is megtalálható a pályázati kiírás és a letölthető dokumentum.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában