Csere

2024.03.01. 08:15

Lőrinciben már átvehetők a lakossági LED-izzók

Az ingyenes lakossági LED-csere program március 31-ig tart.

Tari Ottó

A lőrinci önkormányzat a CYEB Energiamegoldások Kft. által kapott információk alapján arról tájékoztatja a lakosságot, hogy átadják az elkészített LED-csomagokat az érintett felhasználóknak. Akik jelentkeztek a programra, március 31-ig a városi könyvtár épületében keddenként és csütörtökönként 8-tól 16 óráig, szombatonként pedig reggel 8-tól déli 12 óráig vehetik át az igényelt készletet.

Fontos tudni, hogy az átvételkor nem szükséges a villanyszámla és a megkötött szerződés bemutatása, illetve, hogy ha az érintett háztartásból az átvétellel kapcsolatban nem tud az a személy megjelenni, aki a CYEB Energiamegoldások Kft.-vel a szerződést kötötte, kizárólag az ő meghatalmazásával más is átveheti a fényforrásokat. A meghatalmazást kötelező érvénnyel szükséges bemutatni és leadni a helyszínen. Ennek hiányában a készlet nem átvehető. A személyi okmányok bemutatása kötelező.

A csomagok átvételére kizárólag a megjelölt időpontokban van lehetőség, a határidő lejártát követően azok átadására nem lesz mód.

Pálinkás Péter lőrinci alpolgármester videoüzenetben hívja fel a figyelmet az izzók cseréjére:

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shuttstock)

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában