A gyógyulás útja

2024.03.31. 10:07

Betegeknek készített húsvéti ajándékot a Regionális Egészségügyért Alapítvány

A díszek készítőinek és az ajándékozottaknak is motivációt jelent a alkotás a gyógyulásban. A Regionális Egészségügyért Alapítvány a test gyógyítása mellett, az ember lelki egészségére is hangsúlyt fektet.

Hornyák Réka

A Regionális Egészségügyért Alapítvány (REGEA) miskolci és egri Főnix csoport önkéntesei húsvéti ajándékot készítettek a Heves Vármegyei Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet onkológiai osztályán fekvő betegek számára. A hétfői kézműves foglalkozást a Bródy Sándor Könyvtárban tartották, Tarjányi Melinda vezetésével. 

A Regionális Egészségügyért Alapítvány önkéntesei készítették a díszeket.
A Regionális Egészségügyért Alapítvány önkéntesei készítették a díszeket.
Forrás:  Beküldött fotó

A REGEA kuratóriumi elnöke, Psenyeczky-Nagy Klára nyilatkozott portálunknak a díszkészítés céljáról. Úgy fogalmazott, hogy nem csak örömet okozó gesztus ez, hanem biztatás a nehéz kezelések közepette, hogy a rák túlélhető. 

A lelkes önkéntesek a Bródy Sándor Könyvtárban készített húsvéti díszeket, szerdán adták át az egri kórházban kezelt daganatos betegeknek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában