Tündérszépek

2024.03.09. 17:28

Sminktetoválás: a szépség kiemelésének eszköze lehet

Hogyan emeljük ki előnyös vonásainkat? A sminktetoválás manapság igen népszerű. Akad, aki épp egy olyan szépségverseny előtt szánja rá magát, mint amilyen a Tündérszépek.

Heol.hu

Rohanó világunkban a sminktetoválás igazi megváltás lehet, sőt a Tündérszépek versenyünkre való felkészülést is megkönnyítheti. Laptársunk, a Baon.hu összegyűjtött mindent, amit tudni kell a manapság méltán népszerű sminktetoválásokról.

A sminktetoválás sok nő életét megkönnyíti
A sminktetoválás sok nő életét megkönnyíti (Illusztráció)
Forrás: Shutterstock

A modern, tartós sminktetoválás tökéletes eszköze lehet a szépség kiemelésének, megkönnyítve ezzel megannyi hölgy életét. Szalonunkban a legmagasabb színvonalú, leginnovatívabb technikákat alkalmazzuk, a lehető legtökéletesebben megtartva a vendégeink természetes egyéni adottságait. A mai sminktetoválások gyönyörű és természetes hatást kölcsönöznek.

A sminktetoválás abban különbözik a testtetoválástól, hogy sokkal lágyabban készül el, nem kerül a bőrbe olyan mély rétegben, ezáltal az idő múlásával szépen világosodik ki. A pigmentek is teljesen más összetételűek, mint a testtetováló festékek.

A tetoválás napján érdemes smink nélkül érkezni, mert a fertőtlenítés miatt úgyis letörlődik. A tetoválást megelőző két hétben már nem szabad napozni, szoláriumozni, peeling-kezelésen részt venni. A tetoválást követő két hétben nem érheti a tetoválást víz, gőz, szolárium, szauna, nyáron pedig a napozás sem ajánlott ez idő alatt. Nem lehet sminktetoválást készíteni abban az esetben sem, ha a vendég várandós vagy szoptatós kismama.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában