Választás 2024

2024.04.15. 07:18

Állatbarát egri képviselőjelöltnek örül a macskaárvaház

Macskaárvaház Alapítvány üdvözölte Gál Judit jelöltségét.

Heol.hu

– Hajrá Gál Judit, hajrá állatvédelem! A Macskaárvaház Alapítvány minden párttal és közéleti szereplővel jó viszonyra törekszik, de egyetlen pártot sem támogat a választásokon – írta a kápolnai Macskaárvaház Alapítvány Facebook oldalán.

Mint írták, számukra örömteli hír az, hogy Gál Judit állatszerető óvodapedagódus képviselőjelöltként visszatér az egri közéletbe. Talán van aki még emlékszik: az előző önkormányzati ciklusban ő volt az az állatbarát képviselő, aki alapítványunk terve mellé állva beterjesztette az egri közgyűlési elé: elsőként Egerben legyen macskaterápiás szoba, gyermekeknek és idős embereknek. A tervet, az állat és természetvédelmet hisztérikusan gyűlölő Mirkóczki Zita, magából kikelve támadta meg, és végül addig őrjöngött a közgyűlésben, amíg sikeresen meg is akadályozta annak megvalósítását. Bízunk abban, hogy a június 9-i választásokon Gál Judit jön, Mirkóczki Zita megy, és - Magyarországon elsőként - megvalósulhat egykori közös tervünk, egy macskaterápiás szoba Egerben – írták.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában