Stratégiai megállapodás

2024.04.05. 20:47

Stratégiai megállapodás a gyöngyösi városrendészet és a polgárőrségek között

A szervezetek folyamatosan összehangolják a tevékenységüket. A stratégiai megállapodás célja Gyöngyös közbiztonságának erősítése.

Szabó István

Keszthelyi László (balról), Medve Orsolya, Juhász Gábor és Ferenczy Dániel írták alá a stratégiai megállapodást

Forrás: Városrendészet Gyöngyös/Facebook

A gyöngyösi városrendészet magasabb szintre emelte az együttműködését a város polgárőr szervezeteivel, tájékoztatta portálunkat Ferenczy Dániel városrendészeti igazgató. Mint mondta, csütörtökön erről stratégiai megállapodást írtak alá az érintettekkel. 

– A gyöngyösi városrendészet az idei intézményi átalakulását követően is kiemelt jelentőséget tulajdonít a jogkövető állampolgárokkal történő partneri együttműködésnek. A Gyöngyös biztonságának növeléséért létrejött stratégiai megállapodást a Gyöngyösi Polgárőrség részéről Medve Orsolya elnök, a Gyöngyös Város Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület részéről Juhász Gábor elnök, valamint a Mátrafüred Közbiztonságáért Létrejött Új Polgárőr Egyesület részéről Keszthelyi László elnök, a városrendészet nevében pedig jómagam írtuk alá. A megállapodásunk célja a település közbiztonságának erősítése, a bűnmegelőző tevékenység kiszélesítése, és a lakossági biztonságérzet folyamatos növelése. Mindnyájan egyetértettünk abban, hogy továbbra is támogatjuk egymás munkáját, folyamatosan összehangoljuk a feladatellátásunkat, valamint közös üzenetküldő felületetet hozunk létre a bűnmegelőző információk gyorsabb célba érése érdekében – részletezte Ferenczy Dániel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában